Základní škola Františka Formana

Facebook

V minulých týdnech se na hřišti naší školy odehrál fotbalový turnaj, který zaujal srdce a mysli všech dětí ze školní družiny. Vzájemný souboj se nehrál jen o vítězství, ale o poctivou dávku nadšení a soutěživosti, jako bychom sledovali zápas v nejvyšší fotbalové lize.

Děti nejenže se svými týmy bojovaly na hřišti, ale také přinesly do hry ducha fanouškovství, které bychom mohli vidět na profesionálních stadionech. Každé družstvo si vytvořilo své vlastní fandící pokřiky a třásně, které vyjadřovaly podporu jejich týmu a dodávaly atmosféru úžasu.

Zvláště obdivuhodný a bojovný výkon předvedla skupina děvčat, která se neváhala postavit tváří v tvář výzvě a ukázala stejnou vášeň a odhodlání jako jejich spoluhráči. Úplné Xeny. Mráz nám předjížděl po zádech. Jejich odhodlání a síla byly zdrojem inspirace pro všechny přítomné.

Nebylo to jen o sportu, ale o společném pocitu soudržnosti a soutěže, který zdůraznil skutečnou vášeň dětí pro fotbal. I když výsledek nebyl důležitý, všichni hráči ukázali neuvěřitelnou odhodlanost a nasazení, což nás všechny inspirovalo.

Tento turnaj nám připomněl, že vášeň a soutěživost jsou důležité nejen ve světě profesionálního sportu, ale i ve školním prostředí. Gratulujeme všem hráčům k jejich účasti a vášnivému přístupu! Jsme na naši družinu hrdi! Ať žije družina! Ať žije náš jeden velký tým!

Sportovní projekt ŠD